close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ماهی لیمویی
.::محل تبليغات شما::.

میهن به روز    مواد مورد نیاز : برای ۴  نفر   ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت 600 گرم گشنیز تازه خرد شده یک چهارم فنجان نمک و فلفل به‌میزان لازم کره آب شده یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده یک قاشق مرباخوری روغن به میزان لازم آبلیمو یک قاشق غذاخوری     روش تهیه :   ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با…

امروز یکشنبه 25 آذر 1397
لينک دوستان