close
تبلیغات در اینترنت
شير بخوريد تا تبخال نزنيد

.::محل تبلیغات شما::.

ایران نیو    خوردن لبنيات به دليل داشتن ليزين، ويتامين b و آهن سبب مي‌شود كه افراد دچار تبخال نشوند. البته اين ويتامين‌ها در موارد ديگري از جمله سيب‌زميني و كرفس نيز يافت مي‌شود اما درصد آن در لبنيات بيشتر است. به طور كلي تبخال هم به صورت ارثي و هم به صورت اكتسابي بر لب بسياري از افراد ظاهر مي‌شود كه با درد و خونريزي موضعي و عفونت همراه است.   پزشكان معتقدند؛ علاوه بر ارثي بودن، كمبود ويتامين b، آهن و ليزين همچنين استرس، نگراني، ترس، هيجان و تب شديد نيز سبب تبخال مي‌شود. پزشكان توصيه مي‌كنند براي جلوگيري…

امروز چهارشنبه 28 شهریور 1397
لینک دوستان